Καλοσωρίσατε στην επίσημη σελίδα της Κοινότητας Αρναδιού

Διοίκηση01 Ιανουαρίου 2015

Αγαπητά μέλη,

Ο προσωρινός Πρόεδρος και το Συμβούλιο του Προσφυγικού Σωματείου «Το Αρναδί» σας εύχονται ολόψυχα υγεία, χαρά και ευλογία για το Νέο Έτος 2015, με την ελπίδα να φέρει μαζί του κάτι πολύ καλύτερο για τις οικογένειές σας και την πατρίδα μας ώστε όλοι ενωμένοι στον κοινό αγώνα, να πετύχουμε την Ελευθερία της.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
07 Δεκεμβρίου 2014 

 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΤΟ ΑΡΝΑΔΙ»
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 9-ΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ την 1η Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Όπως γνωρίζετε, από τις 15/7/2014 έχουμε εγκριθεί ως επίσημο Σωματείο που διοικείται τώρα από προσωρινό συμβούλιο. Από αυτό το προσωρινό συμβούλιο του Σωματείου, ορίζεται να γίνουν εκλογές για ανάδειξη επίσημου 9μελούς Συμβουλίου του Προσφυγικού Σωματείου «το ΑΡΝΑΔΙ» την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015 σε χώρο που θα κοινοποιηθεί εμπρόθεσμα.
Το Σωματείο διοικείται από 9-μελές Διοικητικό Συμβούλιο. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκλέγονται από τη Γενική Συνέλευση. Κάθε υποψήφιος πρέπει να είναι ενεργό μέλος του Σωματείου να έχει εγγραφεί στο Σωματείο τουλάχιστο ένα μήνα πριν τις εκλογές.
• Εάν οι υποψήφιοι είναι εννέα, τότε εκλέγονται αυτόματα και δεν γίνονται εκλογές.
Αν οι υποψήφιοι είναι πάνω από 9, τότε ορίζεται να γίνουν εκλογές την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015. Βάσει του Καταστατικού μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένα μέλη του Προσφυγικού μας Σωματείου δικαιούνται να συμμετέχουν ως υποψήφιοι ή ως ψηφοφόροι. Τελευταία ημερομηνία εγγραφής νέων μελών και υποβολής υποψηφιοτήτων για το επίσημο 9μελές Συμβούλιο του Σωματείου, ορίστηκε η 16η Ιαννουαρίου, 2015. Περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά την υποβολή υποψηφιοτήτων μπορείτε να βρείτε στην Ιστοσελίδα μας, www.arnadi.org όπου είναι καταχωρημένο το Καταστατικό μας. (‘Αρθρα 14,15,16 και 17.)
Ως τόπος διεξαγωγής προτείνεται το κέντρο «Ποσειδώνιο» στις Αγγλισίδες για να εξυπηρετεί όλους τους συγχωριανούς. Θα αποσταλεί σχετικό μήνυμα το οποίο θα αναρτηθεί και στην Ιστοσελίδα του χωριού. Οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφή ως νέα μέλη ή ως υποψήφιοι του Συμβουλίου θα πρέπει να αποτείνονται στον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου κ Γεώργιο Χριστοδούλου (Τηλ. 99878375), ή στον προσωρινό πρόεδρο του Προσφυγικού Σωματείου «Το Αρναδί» κ Σωτήρη Κατράνη (Τηλ. 99481400).
Όσοι άλλοι συγχωριανοί επιθυμούν να προσφέρουν με δυναμισμό τις υπηρεσίες τους μπορούν να εγγραφούν σε συγκεκριμένες Επιτροπές που θα αναπτύξουν διάφορες δραστηριότητες.
• Πολιτιστική Επιτροπή
• Καλλιτεχνική Επιτροπή
• Εκκλησιαστική Επιτροπή

Γεώργιος Χριστοδούλου –Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου (Τηλ. 99878375)
Σωτήρης Κατράνης –Προσωρινός Πρόεδρος Προσφ. Σωματείου (Τηλ. 99481400)