Καλοσωρίσατε στην επίσημη σελίδα της Κοινότητας Αρναδιού

Βιογραφικό

Ο Θεοχάρης Κατράνης έχει γεννηθεί στο χωριό Αρναδί και είναι γιος του κου Νίκου και κας Τασούλας Κατράνη. Έχει ένα αδερφό τον Γιώργο και μία αδερφή την Ελένη.
Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Stirling της Σκωτίας και έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδικότητα στο Μάρκετινγκ. Είναι κάτοχος του πτυχίου ΜBA.
Έχει εργαστεί σε μεγάλες και γνωστές εταιρείες στην Κύπρο οπως την Medochemie Ltd, την Γαλακτοβιομηχανία Κρίστης, την Pepsi Cola και την εταιρεία ΔΝικολάου&Υιοί σε διάφορες διευθυντικές θέσεις. Εχει πέραν τον 30 ετών εμπειρία σε θέματα Μάρκετινγκ και Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Κυπριακή αλλά και ξένη αγορά.
Σήμερα είναι λέκτορας Μarketing σε κολλέγια της Λεμεσού και Πάφου είναι επίσης πιστοποιημένος εκπαιδευτής από τις κυπριακές αρχές ανθρώπινου δυναμικού, της ΑνΑΔ.
Παράλληλα εκτελεί καθήκοντα Συμβούλου μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε θέματα Μάρκετινγκ, Οργάνωσης και Διεύθυνσης.
Μέσω τον προγραμμάτων της ΑνΑΔ, κάνει σεμινάρια και εκπαιδεύει το προσωπικών εταιρειών σε θέματα πωλήσεων, εξυπηρέτησης πελατών και Μάρκετινγκ.
Τα τελευταία xρόνια έχει ασχοληθεί εντατικά με το διαδίκτυο και σήμερα καθοδηγεί εταιρείες τους διάφορους τρόπους να χτίσουν μία έντονη και επαγγελματική σωστή εικόνα στο χώρο του διαδικτύου. Μπορεί να δημιουργεί και να διαχειρίζεται Ιστοσελίδες, Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, email Μarketing και Ηλεκτρονική διαφήμιση.
Από τον Δεκέμβριο του 2017 έχει αναλάβει Πρόεδρος της Κοινότητας του προσωρινά κατεχόμενου χωριού Αρναδί.